Brändén Redovisning

- för trygg ekonomisk hantering

HUR KAN VI HJÄLPA DIG

OM OSS


Brändén Redovisning AB är som de flesta av våra kunder ett hårt arbetande småföretag. Som redovisningskonsulter, rådgivare och bollplank träffar våra medarbetare olika typer av företag från en mängd olika branscher. Det ger oss en bredd och ett djup i vår erfarenhet och kompetens som alla våra kunder har glädje av.


Det viktigaste för oss är att du som kund får ett personligt och professionellt bemötande, och att vi kan hjälpa dig att förvalta och utveckla ditt företag.VÅRT TEAM

Sara Brändén

Ägare


Sara har en utbildning från Lunds Universitet och har tillbringat större delen av sitt yrkesverksamma liv inom bank- och finansvärlden. Sedan tio år tillbaka är det dock bara redovisning som gäller. 

Emma Jacobsson

Redovisningskonsult


Emma har en utbildning från Folkuniversitetet i Trelleborg och har varit en del av oss sedan 2016. Hon har tidigare arbetet inom service-sektorn vilket tydligt märks i hennes sätt att arbeta. En noggrann redovisningskonsult med ett enormt tålamod!

Cecilia Hansen

Redovisningskonsult


Cecilia har sin utbildning från Växjö Universitet och har varit en del av oss sedan 2020. En flitig och hjälpsam smålänning som ser till att vi alltid firar "fössta tossdan i mass".


Maryna Getmanova

Redovisningskonsult


Maryna har sin utbildning från Ukraina och kom till oss i samband med att kriget bröt ut i 2022. En smart och snabb redovisningskonsult som bidrar till många skratt på kontoret. Fråga henne om hur det går till när man får sitt körkort i Ukraina :-)